Hozzávalók:
20 dkg hasaalja szalonna
2 csomag NoCarb angyalhaj tészta (spagetti)
Szósz:
200 gr ToTu krém
10 dkg főzött tojássárgája rúd
2 db tojás
10 dkg parmezán sajt (opcionális)
só ízlés szerint
fehérbors ízlés szerint
2-3 dkg Cheddar sajt reszelve-(Opcionális)
Elkészítése:
A szósz hozzávalóit a sajt kivételével ,késes aprítóban krémes állagúra dolgozzuk, majd összekeverjük a sajttal,és a szalonnával ha megsült .
A hasaalja szalonnát kb: 1 cm darabokra vágjuk.(bármilyen húsos szalonna jó nekem ez volt itthon) Egy serpenyőben a szalonnát zsiradék hozzáadása nélkül pirosra pirítjuk.A tésztát folyó víz alatt többször átmossuk,szűrőben jól lecsepegtetjük, enyhén sós forrásban lévő vízbe rakjuk párpercig főzzük,leszűrjük és gyorsan összeforgatjuk a szósszal.A szalonnából szórunk a tetejére és Cheddar -sajtot reszelünk rá. Krémesen bevonja a szósz a tésztát,melegen azonnal fogyasszuk.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése